Married at First Sight - Match or Mistake: Mark open over zijn eetstoornis anorexia

Married at First Sight - Match or Mistake: Mark open over zijn eetstoornis anorexia

In Married at First Sight - Match or Mistake is onder anderen Mark op zoek naar een leuke partner. Hij vertelt in een video meer over zichzelf, bijvoorbeeld over een heftige periode die hij beleefde toen hij tussen de 18 en 21 jaar was. De 46-jarige ondernemer kampte toen met de eetstoornis anorexia. “Er gebeurden wat dingen in mijn leven, die kon ik moeilijk een plekje geven”, vertelt Mark openhartig. Hij werkt inmiddels als vrijwilliger met mensen met een eetstoornis, maar het blijft een gevoelig punt als hij over zijn eigen ervaringen praat. “Ik huil nooit, dat is gewoon heel gevoelig. Ik weet niet wat het is.”

Bekijk de beelden van Married at First Sight - Match or Mistake hieronder.

Married at First Sight - Match or Mistake is iedere maandag t/m woensdag te zien bij Videoland. Je kunt alle afleveringen van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv.

<em>Married at First Sight - Match or Mistake</em>: Mark open over zijn eetstoornis anorexia In Married at First Sight - Match or Mistake is onder anderen Mark op zoek naar een leuke partner. Hij vertelt in een video meer over zichzelf, bijvoorbeeld over een heftige periode die hij beleefde toen hij tussen de 18 en 21 jaar was. De 46-jarige ondernemer kampte toen met de eetstoornis anorexia. “Er gebeurden wat dingen in mijn leven, die kon ik moeilijk een plekje geven”, vertelt Mark openhartig. Hij werkt inmiddels als vrijwilliger met mensen met een eetstoornis, maar het blijft een gevoelig punt als hij over zijn eigen ervaringen praat. “Ik huil nooit, dat is gewoon heel gevoelig. Ik weet niet wat het is.” Bekijk de beelden van Married at First Sight - Match or Mistake hieronder. Married at First Sight - Match or Mistake is iedere maandag t/m woensdag te zien bij Videoland. Je kunt alle afleveringen van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv. Married At First Sight: Match or Mistake: Anita en Alwin in de wolken na eerste ontmoeting Bekijk deze video » Kendall sneert naar Rizwan in Married At First Sight: 'Ik ben daar wat verder in dan jij' Bekijk deze video »
TV :
Married at First Sight - Match or Mistake: Mark open over zijn eetstoornis anorexia

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV