Bekijk de promo: De Avondshow met Arjen Lubach seizoen 2

Bekijk de promo: De Avondshow met Arjen Lubach seizoen 2

Dinsdag 30 augustus 2022 om 16:44

Arjen Lubach was een zomer lang te gast op een geheime vakantielocatie, maar nu is het weer tijd voor De Avondshow met Arjen Lubach. In de video hieronder zien we hem in de promo van seizoen 2. Hij vertelt dat het in het nieuwe seizoen o.a. gaat over de boze boeren, maar dan wordt hij gestoord door een bovenbuur... Bekijk de promo van De Avondshow met Arjen Lubach hieronder.

De Avondshow met Arjen Lubach is vanaf 5 september te zien op NPO 2. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Bekijk de promo: <em>De Avondshow met Arjen Lubach</em> seizoen 2 Arjen Lubach was een zomer lang te gast op een geheime vakantielocatie, maar nu is het weer tijd voor De Avondshow met Arjen Lubach. In de video hieronder zien we hem in de promo van seizoen 2. Hij vertelt dat het in het nieuwe seizoen o.a. gaat over de boze boeren, maar dan wordt hij gestoord door een bovenbuur... Bekijk de promo van De Avondshow met Arjen Lubach hieronder. De Avondshow met Arjen Lubach is vanaf 5 september te zien op NPO 2. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook De Avondshow met Arjen Lubach over reportage Nieuwsuur: 'Ik controleer de journalistiek' Bekijk deze video » Arjen Lubach maakt Songfestivallied in De Avondshow: Volgend Jaar Bij Ons (video) Bekijk deze video »
TV :
Bekijk de promo: De Avondshow met Arjen Lubach seizoen 2

Actuele video's

Meer actuele video's