Art Rooijakkers mag na 100 dagen weer praten: "Poliep is volledig weg" (video)

Art Rooijakkers mag na 100 dagen weer praten: "Poliep is volledig weg" (video)

Vrijdag 9 september 2022 om 14:31

Goed nieuws voor Art Rooijakkers. De RTL-presentator mag eindelijk weer praten. Maandenlang heeft hij gebruikgemaakt van de stem van Google Translate of handen en voeten, omdat hij wegens stemproblemen zijn stem niet kon gebruiken. Bekijk in de Shownieuws-video hieronder hoe Art zijn stem weer laat horen.

Lees verder onder de video.

<em>Art Rooijakkers</em> mag na <em>100 dagen</em> weer praten: &quot;Poliep is volledig weg&quot; (video) Goed nieuws voor Art Rooijakkers. De RTL-presentator mag eindelijk weer praten. Maandenlang heeft hij gebruikgemaakt van de stem van Google Translate of handen en voeten, omdat hij wegens stemproblemen zijn stem niet kon gebruiken. Bekijk in de Shownieuws-video hieronder hoe Art zijn stem weer laat horen. Lees verder onder de video. PoliepArt mocht 100 dagen zijn stem niet gebruiken en is heel wat operaties verder. In juni werd bekend dat de presentator een poliep op zijn stembanden bleek te hebben: "Mijn stemproblemen zijn verleden tijd. Ik mag mijn dochters weer voorlezen!", zegt de vader en presentator blij. Bekijk de video hierboven. Bekijk ook Wat is er met Art Rooijakkers aan de hand? (Shownieuws) Bekijk deze video » Video: kijkcijferhit B&B Vol Liefde aan het buitenland verkocht Bekijk deze video »
Show :

Poliep
Art mocht 100 dagen zijn stem niet gebruiken en is heel wat operaties verder. In juni werd bekend dat de presentator een poliep op zijn stembanden bleek te hebben: "Mijn stemproblemen zijn verleden tijd. Ik mag mijn dochters weer voorlezen!", zegt de vader en presentator blij. Bekijk de video hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's