Jeroen Snel in RTL Boulevard over spanning in Britse koningshuis: 'Prins Harry is woest'

Jeroen Snel in RTL Boulevard over spanning in Britse koningshuis: 'Prins Harry is woest'

Zondag 18 september 2022 om 20:07

Op maandag 19 september om 11.00 uur kan je de uitvaart van Queen Elizabeth II volgen via de livestream op Gids.tv.

De wereld maakt zich op voor de uitvaart van de Britse koningin Elizabeth, zo ook de Britse royals zelf. Maar volgens Jeroen Snel is niet alles koek en ei achter de schermen. 'Prins Harry is woest.'

Lees verder onder de video.

Jeroen Snel in <em>RTL Boulevard</em> over spanning in Britse koningshuis: '<em>Prins Harry</em> is woest' Op maandag 19 september om 11.00 uur kan je de uitvaart van Queen Elizabeth II volgen via de livestream op Gids.tv. De wereld maakt zich op voor de uitvaart van de Britse koningin Elizabeth, zo ook de Britse royals zelf. Maar volgens Jeroen Snel is niet alles koek en ei achter de schermen. 'Prins Harry is woest.' Lees verder onder de video. UniformElf dagen na haar overlijden zal de Queen morgen aan het einde van de dag begraven worden bij haar man Prins Philip. Intussen zijn alle ogen gericht op Londen waar miljoenen mensen worden verwacht en leiders van over de hele wereld de uitvaart zullen bijwonen. En ondertussen is Prins Harry volgens Jeroen Snel boos vanwege een opmerkelijke fout die is gemaakt bij het klaarleggen van zijn militaire uniform, die hij bij hoge uitzondering mocht dragen tijdens de wake van afgelopen weekend. De uitvaart van Queen Elizabeth II is maandag 19 september vanaf 11.00 uur live te zien op NPO 1, RTL 4 en de livestream via Gids.tv. Na afloop kun je de uitvaart van Elizabeth II terugkijken bij Gids.tv.
Royals :
Jeroen Snel in RTL Boulevard over spanning in Britse koningshuis: 'Prins Harry is woest'

Uniform
Elf dagen na haar overlijden zal de Queen morgen aan het einde van de dag begraven worden bij haar man Prins Philip. Intussen zijn alle ogen gericht op Londen waar miljoenen mensen worden verwacht en leiders van over de hele wereld de uitvaart zullen bijwonen. En ondertussen is Prins Harry volgens Jeroen Snel boos vanwege een opmerkelijke fout die is gemaakt bij het klaarleggen van zijn militaire uniform, die hij bij hoge uitzondering mocht dragen tijdens de wake van afgelopen weekend.

De uitvaart van Queen Elizabeth II is maandag 19 september vanaf 11.00 uur live te zien op NPO 1, RTL 4 en de livestream via Gids.tv. Na afloop kun je de uitvaart van Elizabeth II terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's