Video: gapende Jan Smit (met onderkin) houdt de gemoederen bezig

Video: gapende Jan Smit (met onderkin) houdt de gemoederen bezig

Jan Smit werd zondag niet op zijn allerbest in beeld gebracht tijdens de profvoetbalwedstrijd tussen 'zijn' FC Volendam en Fortuna Sittard. Als de gapende zanger in beeld komt kan de commentator niet nalaten om daar iets van te zeggen: "Het was ook een vroegertje voor Jan Smit."

'Onderkin'
ESPN plaatste die beelden vervolgens online en daar kon Jan dan wel weer om lachen. Die reageert: ''Ik vind die onderkin erger hoor…'

Beelden van een gapende Jan Smit en zijn reactie op de beelden zie je hieronder

Video: gapende <em>Jan Smit</em> (met onderkin) houdt de gemoederen bezig Jan Smit werd zondag niet op zijn allerbest in beeld gebracht tijdens de profvoetbalwedstrijd tussen 'zijn' FC Volendam en Fortuna Sittard. Als de gapende zanger in beeld komt kan de commentator niet nalaten om daar iets van te zeggen: "Het was ook een vroegertje voor Jan Smit." 'Onderkin'ESPN plaatste die beelden vervolgens online en daar kon Jan dan wel weer om lachen. Die reageert: ''Ik vind die onderkin erger hoor…' Beelden van een gapende Jan Smit en zijn reactie op de beelden zie je hieronder Bekijk ook Samenvatting Fortuna Sittard - FC Volendam (Eredivisie) Bekijk deze video » Video: McPlant terug bij McDonald's, 'Is niet vegetarisch' Bekijk deze video »
TV :
Video: gapende Jan Smit (met onderkin) houdt de gemoederen bezig

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV