Jeroen Pauw in Op1 over z'n reis door Oekraïne: "Oorlog was meteen voelbaar"

Jeroen Pauw in Op1 over z'n reis door Oekraïne: "Oorlog was meteen voelbaar"

Donderdag 6 oktober 2022 om 08:56

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 5 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Jeroen Pauw in <em>Op1</em> over z'n reis door Oekraïne: &quot;Oorlog was meteen voelbaar&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 5 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Programmamaker en journalist Jeroen Pauw reisde in veertien dagen 3300 kilometer door Oekraïne en vertelt hier bij Op1 over. De oorlog was meteen voelbaar bij de Pools-Oekraïense grens: "Langzamerhand glij je van west naar oost een beetje die oorlog in", vertelt hij terwijl de hele studio aan zijn lippen hangt. Bekijk het fragment van Op1 met Jeroen Pauw hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Lammert de Bruin is in de ban van gospel: "Bijna spirituele ervaring" (Op1) Bekijk deze video » Zien: Shirma Rouse en andere gasten zingen spontaan 'We Shall Overcome' in Op1 Bekijk deze video »
TV :
Jeroen Pauw in Op1 over z'n reis door Oekraïne: "Oorlog was meteen voelbaar"

Programmamaker en journalist Jeroen Pauw reisde in veertien dagen 3300 kilometer door Oekraïne en vertelt hier bij Op1 over. De oorlog was meteen voelbaar bij de Pools-Oekraïense grens: "Langzamerhand glij je van west naar oost een beetje die oorlog in", vertelt hij terwijl de hele studio aan zijn lippen hangt.

Bekijk het fragment van Op1 met Jeroen Pauw hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's