Zien: heeft Maxime Meiland dit huis van 2,3 miljoen euro gekocht?

Zien: heeft Maxime Meiland dit huis van 2,3 miljoen euro gekocht?

Zien: heeft <em>Maxime Meiland</em> dit huis van 2,3 miljoen euro gekocht? Als er één familie in Nederland is die vaak verhuist, dan zijn het de Meilandjes wel. Erica en Martien lijken inmiddels gesetteld te zijn in hun nieuwe woning (de chaotische verhuizing is in zijn geheel te volgen in Chateau Meiland), maar bij dochterlief Maxime en 'haar' Leroy blijft het kriebelen. Ook zij willen graag in Noordwijk blijven wonen en Bart Ettekoven weet te melden dat ze een prachtig huis van 2,3 miljoen euro op de kop hebben getikt. Moeder Erica bevestigt dat Maxime inderdaad bezig is met een nieuw huis. Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven. Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Chateau Meiland: Martien zeer emotioneel na weerzien ernstig zieke Nadège (video) Bekijk deze video » Chateau Meiland: Martien en Erica nemen afscheid van Chateau Marillaux Bekijk deze video »
Entertainment :
Donderdag 13 oktober 2022 om 13:17

Als er één familie in Nederland is die vaak verhuist, dan zijn het de Meilandjes wel. Erica en Martien lijken inmiddels gesetteld te zijn in hun nieuwe woning (de chaotische verhuizing is in zijn geheel te volgen in Chateau Meiland), maar bij dochterlief Maxime en 'haar' Leroy blijft het kriebelen. Ook zij willen graag in Noordwijk blijven wonen en Bart Ettekoven weet te melden dat ze een prachtig huis van 2,3 miljoen euro op de kop hebben getikt. Moeder Erica bevestigt dat Maxime inderdaad bezig is met een nieuw huis.

Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven.

Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's