John de Bever: "Ik zing en ik hang in de sauna" over nieuw seizoen (video)

John de Bever: "Ik zing en ik hang in de sauna" over nieuw seizoen (video)

Donderdag 27 oktober 2022 om 12:06

John de Bever vertelt tegen Frank Dane van Radio 538 over het nieuwe seizoen van z'n realityserie De Bevers. Als Frank vraagt wat je gaat zien, kan John er kort en bondig over zijn. "Ik lig veel op de bank, in het weekend zing ik en hang ik in de sauna", aldus John.

Bekijk hieronder het interview met John de Bever bij radio 538.

Het nieuwe seizoen van De Bevers is sinds woensdag 26 oktober wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Bevers terugkijken bij Gids.tv.

<em>John de Bever</em>: &quot;Ik zing en ik hang in de sauna&quot; over nieuw seizoen (video) John de Bever vertelt tegen Frank Dane van Radio 538 over het nieuwe seizoen van z'n realityserie De Bevers. Als Frank vraagt wat je gaat zien, kan John er kort en bondig over zijn. "Ik lig veel op de bank, in het weekend zing ik en hang ik in de sauna", aldus John. Bekijk hieronder het interview met John de Bever bij radio 538. Het nieuwe seizoen van De Bevers is sinds woensdag 26 oktober wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Bevers terugkijken bij Gids.tv. YouTuber Dylan Haegens kondigt zwangerschap Marit aan (Radio 538) Bekijk deze video » Maxime Meiland niet blij met uitlekken interesse in nieuw duur huis (Radio 538) Bekijk deze video » Goedemorgen! Gaston en Dylan verrassen straat met 1 miljoen (video) Bekijk deze video »
Entertainment :


Actuele video's

Meer actuele video's