Maxime Verhagen haalt uit naar kabinet: 'Stop met discussiëren, ga reduceren!'

Maxime Verhagen haalt uit naar kabinet: 'Stop met discussiëren, ga reduceren!'

Donderdag 3 november 2022 om 08:36

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 2 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Maxime Verhagen</em> haalt uit naar kabinet: 'Stop met discussiëren, ga reduceren!' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 2 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. CDA-man Maxime Verhagen schoof woensdag aan bij Op1 als voorzitter van Bouwend Nederland. Zijn sector kreeg opnieuw een zware klap te verduren, want de Raad van State bepaalde dat van elk bouwproject de stikstofuitstoot getoetst moet worden. In de praktijk zullen veel projecten stil komen te liggen. Volgens Verhagen moet het kabinet nu eens werk maken van het uitkopen van boeren die daar bereid toe zijn - want die zijn er genoeg. "Stop met discussiëren, ga reduceren!" aldus Verhagen. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Maxime Verhagen haalt uit naar kabinet: 'Stop met discussiëren, ga reduceren!'

CDA-man Maxime Verhagen schoof woensdag aan bij Op1 als voorzitter van Bouwend Nederland. Zijn sector kreeg opnieuw een zware klap te verduren, want de Raad van State bepaalde dat van elk bouwproject de stikstofuitstoot getoetst moet worden. In de praktijk zullen veel projecten stil komen te liggen. Volgens Verhagen moet het kabinet nu eens werk maken van het uitkopen van boeren die daar bereid toe zijn - want die zijn er genoeg. "Stop met discussiëren, ga reduceren!" aldus Verhagen.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's