BREAKING: Donald Trump naar alle waarschijnlijkheid presidentskandidaat 2024

BREAKING: Donald Trump naar alle waarschijnlijkheid presidentskandidaat 2024

Vrijdag 4 november 2022 om 18:58

Oud-president Donald Trump heeft donderdagavond duidelijk gehint dat hij zich bij de presidentsverkiezingen in 2024 opnieuw kandidaat zal gaan stellen. "Om ons land succesvol, veilig en groots te maken, zal ik het zeer, zeer, zeer waarschijnlijk opnieuw doen", aldus Donald Trump.

Tekst gaat verder onder de video.

BREAKING: <em>Donald Trump</em> naar alle waarschijnlijkheid <em>presidentskandidaat</em> 2024 Oud-president Donald Trump heeft donderdagavond duidelijk gehint dat hij zich bij de presidentsverkiezingen in 2024 opnieuw kandidaat zal gaan stellen. "Om ons land succesvol, veilig en groots te maken, zal ik het zeer, zeer, zeer waarschijnlijk opnieuw doen", aldus Donald Trump. Tekst gaat verder onder de video. Midterm-verkiezingenTrump verscheen donderdagavond op een campagne-event in de staat Iowa. Dit deed hij om de Republikeinse kandidaten voor de midterm-verkiezingen voor het Congres, op 8 november aanstaande te steunen. Tijdens zijn speecht herhaalde de ex-president de al lang weerlegde beweging dat hij de presidentsverkiezingen van 2020 heeft gewonnen. Bekijk het fragment uit ABC News hierboven. Bekijk ook Video: Donald Trump kan zich in gevangenis kandidaat stellen voor presidentschap Bekijk deze video » Echt waar: er zijn geheime papieren gevonden in de villa van Donald Trump (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
BREAKING: Donald Trump naar alle waarschijnlijkheid presidentskandidaat 2024

Midterm-verkiezingen
Trump verscheen donderdagavond op een campagne-event in de staat Iowa. Dit deed hij om de Republikeinse kandidaten voor de midterm-verkiezingen voor het Congres, op 8 november aanstaande te steunen. Tijdens zijn speecht herhaalde de ex-president de al lang weerlegde beweging dat hij de presidentsverkiezingen van 2020 heeft gewonnen.

Bekijk het fragment uit ABC News hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's