Renze op zaterdag gemist? Jamai Loman had helemaal geen zin in Idols-auditie

Renze op zaterdag gemist? Jamai Loman had helemaal geen zin in Idols-auditie

Zondag 6 november 2022 om 10:35

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze op zaterdag van zaterdag 5 november. Je kunt ook de hele uitzending van Renze op zondag terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Renze op zaterdag</em> gemist? <em>Jamai Loman</em> had helemaal geen zin in Idols-auditie Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze op zaterdag van zaterdag 5 november. Je kunt ook de hele uitzending van Renze op zondag terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Jamai Loman blikt bij Renze op zaterdag terug op zijn auditie voor Idols 20 jaar geleden: "Auditie doen was eigenlijk niet mijn initiatief, meer van mijn moeder. School ging ook niet heel erg goed, ik was vooral bezig met muziek maken." Bekijk het fragment uit Renze op zaterdag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Renze op zaterdag gemist? Jamai Loman had helemaal geen zin in Idols-auditie

Jamai Loman blikt bij Renze op zaterdag terug op zijn auditie voor Idols 20 jaar geleden: "Auditie doen was eigenlijk niet mijn initiatief, meer van mijn moeder. School ging ook niet heel erg goed, ik was vooral bezig met muziek maken."

Bekijk het fragment uit Renze op zaterdag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's