Renze op zaterdag gemist? Reinout Oerlemans heeft speciale boodschap voor Jim en Jamai

Renze op zaterdag gemist? Reinout Oerlemans heeft speciale boodschap voor Jim en Jamai

Zondag 6 november 2022 om 10:49

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze op zaterdag van zaterdag 5 november. Je kunt ook de hele uitzending van Renze op zondag terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Renze op zaterdag</em> gemist? <em>Reinout Oerlemans</em> heeft speciale boodschap voor Jim en Jamai Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze op zaterdag van zaterdag 5 november. Je kunt ook de hele uitzending van Renze op zondag terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Voormalig Idols-presentator Reinout Oerlemans richt zich in een videoboodschap tot de eerste finalisten van het programma: Jim en Jamai. "Wat hebben jullie veel meegemaakt in die tijd en wat vond ik het leuk om dat van dichtbij mee te mogen maken. Hoe jullie totaal onvoorbereid in die gekte terecht kwamen, wij allemaal eigenlijk." Bekijk het fragment uit Renze op zaterdag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Renze op zaterdag gemist? Reinout Oerlemans heeft speciale boodschap voor Jim en Jamai

Voormalig Idols-presentator Reinout Oerlemans richt zich in een videoboodschap tot de eerste finalisten van het programma: Jim en Jamai. "Wat hebben jullie veel meegemaakt in die tijd en wat vond ik het leuk om dat van dichtbij mee te mogen maken. Hoe jullie totaal onvoorbereid in die gekte terecht kwamen, wij allemaal eigenlijk."

Bekijk het fragment uit Renze op zaterdag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's