Zien: wordt Johan Derksen aangerand door jonge vrouw na uitzending Vandaag Inside?

Zien: wordt Johan Derksen aangerand door jonge vrouw na uitzending Vandaag Inside?

Donderdag 10 november 2022 om 08:52

Na de uitzending van Vandaag Inside krijgen studiogasten altijd de kans om met Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp op de foto te gaan. Eén vrouw greep die mogelijkheid woensdag letterlijk met beide handen aan... Wordt Derksen nou aangerand door deze (veel) jongere dame? Merel Ek en Wilfred Genee zien het met verbazing aan.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 9 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Zien: wordt <em>Johan Derksen</em> aangerand door jonge vrouw na uitzending <em>Vandaag Inside</em>? Na de uitzending van Vandaag Inside krijgen studiogasten altijd de kans om met Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp op de foto te gaan. Eén vrouw greep die mogelijkheid woensdag letterlijk met beide handen aan... Wordt Derksen nou aangerand door deze (veel) jongere dame? Merel Ek en Wilfred Genee zien het met verbazing aan. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 9 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Pikante onthullingNa de stomende fotosessie lijken zowel Derksen als de vrouw helemaal in hun nopjes te zijn. Ek en Genee zetten ondertussen hun gesprek voort, waarbij de politiek verslaggeefster van Hart van Nederland nog een pikante onthulling voor Genee in huis heeft. Genee wil namelijk weten of de vriend van Ek mee gaat doen aan 'no nut november', wat inhoudt: een maand niet klaarkomen. "Dat gaan we niet doen!" aldus Ek. "Je moet af en toe wat stoom afblazen!" Genee ziet meteen een titel van de video voor zich: "Merel Ek kan geen maand zonder seks!" Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Pikante onthulling
Na de stomende fotosessie lijken zowel Derksen als de vrouw helemaal in hun nopjes te zijn. Ek en Genee zetten ondertussen hun gesprek voort, waarbij de politiek verslaggeefster van Hart van Nederland nog een pikante onthulling voor Genee in huis heeft. Genee wil namelijk weten of de vriend van Ek mee gaat doen aan 'no nut november', wat inhoudt: een maand niet klaarkomen. "Dat gaan we niet doen!" aldus Ek. "Je moet af en toe wat stoom afblazen!" Genee ziet meteen een titel van de video voor zich: "Merel Ek kan geen maand zonder seks!"

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's