Zie: Taylor Swift neemt alle prijzen mee naar huis bij MTV EMA Awards

Zie: Taylor Swift neemt alle prijzen mee naar huis bij MTV EMA Awards

Maandag 14 november 2022 om 19:47

De crème de la crème van de muziekindustrie schitterde gisteravond op de rode loper van de MTV EMA Awards in Dusseldorf. Onze artiesten van eigen bodem deden het goed; DJ Tiësto en Goldband sleepte een felbegeerde award binnen. Maar het was vooral de Amerikaanse zangeres Taylor Swift die op het vliegveld moet gaan bij betalen om alle prijzen mee naar huis te kunnen nemen.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Zie: <em>Taylor Swift</em> neemt alle prijzen mee naar huis bij <em>MTV EMA Awards</em> De crème de la crème van de muziekindustrie schitterde gisteravond op de rode loper van de MTV EMA Awards in Dusseldorf. Onze artiesten van eigen bodem deden het goed; DJ Tiësto en Goldband sleepte een felbegeerde award binnen. Maar het was vooral de Amerikaanse zangeres Taylor Swift die op het vliegveld moet gaan bij betalen om alle prijzen mee naar huis te kunnen nemen. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Reünie voor Elise Schaap op première Stromboli (video) Bekijk deze video » Jim Bakkum krijgt op zijn kop van volgers na plaatsen springfilmpje Bettina (video) Bekijk deze video » FBoy Island Manon: 'Normaal ben ik degene die over iemand heen walst' (video) Bekijk deze video »
TV :
Zie: Taylor Swift neemt alle prijzen mee naar huis bij MTV EMA Awards

Actuele video's

Meer actuele video's