De Oranjewinter: heren blikken terug op Vandaag Inside Live!

De Oranjewinter: heren blikken terug op Vandaag Inside Live!

Maandag 12 december 2022 om 09:38

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van zondag 11 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv.

Johan Derksen zag er enorm tegenop, maar Vandaag Inside Live! was toch een groot succes. In De Oranjewinter blikken de heren uitgebreid terug op hun evenement dat plaatsvond in de Ziggo Dome. Ze zaten in het stadion zoals vanouds aan de talkshowtafel, maar er was ook meer dan genoeg ruimte voor entertainment van onder anderen John de Bever.

Bekijk het fragment van De Oranjewinter hieronder.

De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>De Oranjewinter</em>: heren blikken terug op Vandaag Inside Live! Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van zondag 11 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv. Johan Derksen zag er enorm tegenop, maar Vandaag Inside Live! was toch een groot succes. In De Oranjewinter blikken de heren uitgebreid terug op hun evenement dat plaatsvond in de Ziggo Dome. Ze zaten in het stadion zoals vanouds aan de talkshowtafel, maar er was ook meer dan genoeg ruimte voor entertainment van onder anderen John de Bever. Bekijk het fragment van De Oranjewinter hieronder. De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Actuele video's

Meer actuele video's