De Oranjewinter: fan Henny Huisman wil graag als gast aan tafel zitten

De Oranjewinter: fan Henny Huisman wil graag als gast aan tafel zitten

Maandag 12 december 2022 om 10:04

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van zondag 11 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv.

In De Oranjewinter was Henny Huisman in de studio aanwezig, vanwege Vandaag Inside Live!. Als Wilfred Genee na afloop met Henny in gesprek is, blijkt dat de presentator meer wil. “Ik vind het wel heel leuk. Ik wil hier wel een keer als gast hier zitten”, aldus Huisman. Wilfred test hem gelijk om te kijken of hij wel een mening heeft. En Huisman lijkt te slagen. “Ik kijk heel veel, ik ben echt fan van het programma.”

Bekijk het fragment van De Oranjewinter hieronder.

De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>De Oranjewinter</em>: fan Henny Huisman wil graag als gast aan tafel zitten Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van zondag 11 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv. In De Oranjewinter was Henny Huisman in de studio aanwezig, vanwege Vandaag Inside Live!. Als Wilfred Genee na afloop met Henny in gesprek is, blijkt dat de presentator meer wil. “Ik vind het wel heel leuk. Ik wil hier wel een keer als gast hier zitten”, aldus Huisman. Wilfred test hem gelijk om te kijken of hij wel een mening heeft. En Huisman lijkt te slagen. “Ik kijk heel veel, ik ben echt fan van het programma.” Bekijk het fragment van De Oranjewinter hieronder. De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Actuele video's

Meer actuele video's