Art Rooijakkers stelt zijn nieuwe B&B Vol Liefde-kandidaten voor (RTL Boulevard)

Art Rooijakkers stelt zijn nieuwe B&B Vol Liefde-kandidaten voor (RTL Boulevard)

Woensdag 28 december 2022 om 20:39

'B&B Vol Liefde' was afgelopen zomer een grote tv hit. Art Rooijakkers was er helaas niet bij vanwege stemproblemen. Bij het voorstelrondje van de 11 nieuwe B&B-eigenaren is hij weer volop aanwezig. Art legt aan RTL Boulevard zijn ideeën over het succes van het programma uit.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Art Rooijakkers</em> stelt zijn nieuwe <em>B&amp;B Vol Liefde</em>-kandidaten voor (<em>RTL Boulevard</em>) 'B&B Vol Liefde' was afgelopen zomer een grote tv hit. Art Rooijakkers was er helaas niet bij vanwege stemproblemen. Bij het voorstelrondje van de 11 nieuwe B&B-eigenaren is hij weer volop aanwezig. Art legt aan RTL Boulevard zijn ideeën over het succes van het programma uit. Tekst gaat verder onder de video. KandidatenDe stem van Art is nog niet helemaal op niveau dus of hij het hele seizoen erbij zal zijn is nog niet bekend. Maar het wordt weer smullen want volgens hem zitten er interessante karakters tussen. Bijvoorbeeld kandidaat Michiel; van hem mogen zowel mannen als vrouwen zich aanmelden. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. De special B&B vol liefde: de aftrap is donderdag 29 december om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Art Rooijakkers stelt zijn nieuwe B&B Vol Liefde-kandidaten voor (RTL Boulevard)

Kandidaten
De stem van Art is nog niet helemaal op niveau dus of hij het hele seizoen erbij zal zijn is nog niet bekend. Maar het wordt weer smullen want volgens hem zitten er interessante karakters tussen. Bijvoorbeeld kandidaat Michiel; van hem mogen zowel mannen als vrouwen zich aanmelden.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

De special B&B vol liefde: de aftrap is donderdag 29 december om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's