Milou Deelen toont bijzondere tatoeage in De slimste mens van vrouwelijk genotsorgaan (video)

Milou Deelen toont bijzondere tatoeage in De slimste mens van vrouwelijk genotsorgaan (video)

Woensdag 28 december 2022 om 21:19

In de aflevering op 'derde kerstdag' van het populaire kennisprogramma De slimste mens vraagt Philip Freriks aan uitdager Milou Deelen om haar bijzondere tattoo te laten zien. Hij bedoelt die op haar rechterenkel maar niemand herkent wat het is. Maarten van Rossem denkt aan een stemvork of een mislukte wasknijper. Het is een clitoris. Bekijk hieronder waarom zij deze tatoeage op haar enkel heeft.

<em>Milou Deelen</em> toont bijzondere tatoeage in <em>De slimste mens</em> van vrouwelijk genotsorgaan (video) In de aflevering op 'derde kerstdag' van het populaire kennisprogramma De slimste mens vraagt Philip Freriks aan uitdager Milou Deelen om haar bijzondere tattoo te laten zien. Hij bedoelt die op haar rechterenkel maar niemand herkent wat het is. Maarten van Rossem denkt aan een stemvork of een mislukte wasknijper. Het is een clitoris. Bekijk hieronder waarom zij deze tatoeage op haar enkel heeft. Het nieuwe seizoen van De slimste mens is vanaf maandag 26 december rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook RTL Boulevard: Manuel Venderbos werd 'helemaal gek' van voorbereidingen De Slimste Mens Bekijk deze video » De Slimste Mens start maandag: gaat Erik van Looy sowieso winnen? (BEAU) Bekijk deze video » Nieuw seizoen De slimste mens start Tweede Kerstdag op NPO 1: bekijk eerste beelden Bekijk deze video »

Het nieuwe seizoen van De slimste mens is vanaf maandag 26 december rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's