Valerio over ruzie bij tempel Echte Meisjes in de Jungle: "Toen sloeg de vlam in de pan"

Valerio over ruzie bij tempel Echte Meisjes in de Jungle: "Toen sloeg de vlam in de pan"

Dinsdag 10 januari 2023 om 19:52

De jungle van Laos is niet veilig voor de twaalf echt meisjes die de jungle met koffers, extensions en nepwimpers betreden. Het programma Echte Meisjes in de Jungle is nog maar net begonnen, maar zorgt direct voor drama.

<em>Valerio</em> over ruzie bij tempel <em>Echte Meisjes in de Jungle</em>: &quot;Toen sloeg de vlam in de pan&quot; De jungle van Laos is niet veilig voor de twaalf echt meisjes die de jungle met koffers, extensions en nepwimpers betreden. Het programma Echte Meisjes in de Jungle is nog maar net begonnen, maar zorgt direct voor drama. Vlam in de panVoor de kijkers van het programma is het bekvechten, extensions trekken en nagelknippen puur kijkplezier. Valerio Zeno heeft zich ook kostelijk vermaakt in de jungle. Toch heeft hij de dames ook behoorlijk vaak moeten tegenhouden. Zo ook tijdens een bezoek aan een tempel, op heilige grond: "Toen sloeg de vlam weer in de pan." Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. Echte Meisjes in de Jungle is te zien bij Videoland.
TV :
Valerio over ruzie bij tempel Echte Meisjes in de Jungle: "Toen sloeg de vlam in de pan"

Vlam in de pan
Voor de kijkers van het programma is het bekvechten, extensions trekken en nagelknippen puur kijkplezier. Valerio Zeno heeft zich ook kostelijk vermaakt in de jungle. Toch heeft hij de dames ook behoorlijk vaak moeten tegenhouden. Zo ook tijdens een bezoek aan een tempel, op heilige grond: "Toen sloeg de vlam weer in de pan."

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. Echte Meisjes in de Jungle is te zien bij Videoland.

Actuele video's

Meer actuele video's