Big Brother: bewoners kunnen mooie prijzen winnen als ze verleiding weerstaan

Big Brother: bewoners kunnen mooie prijzen winnen als ze verleiding weerstaan

Vrijdag 3 februari 2023 om 13:12

In Big Brother komen de bewoners in een psychologisch spel terecht. Ze worden als duo’s namelijk omringd door allerlei verleidingen, die ze individueel kunnen pakken door op de knop te drukken. Doen ze dat niet, dan krijgen ze samen de prijs achter het vraagteken. Uiteindelijk nemen de kandidaten samen door welke prijzen allemaal zijn uitgedeeld, hebben ze geld gewonnen of een vrijstelling gepakt? De een is blijer met zijn prijs dan de ander…

Bekijk de beelden van Big Brother hieronder.

Big Brother is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 5 en te volgen via Videoland. Big Brother: Live is elke zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv.

<em>Big Brother</em>: bewoners kunnen mooie prijzen winnen als ze verleiding weerstaan In Big Brother komen de bewoners in een psychologisch spel terecht. Ze worden als duo’s namelijk omringd door allerlei verleidingen, die ze individueel kunnen pakken door op de knop te drukken. Doen ze dat niet, dan krijgen ze samen de prijs achter het vraagteken. Uiteindelijk nemen de kandidaten samen door welke prijzen allemaal zijn uitgedeeld, hebben ze geld gewonnen of een vrijstelling gepakt? De een is blijer met zijn prijs dan de ander… Bekijk de beelden van Big Brother hieronder. Big Brother is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 5 en te volgen via Videoland. Big Brother: Live is elke zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv. Ilse blikt terug op deelname Big Brother: ''Niemand gunde mij een plaats in de groep'' Bekijk deze video » Big Brother deelnemers worden wakker in een levensgrote spinnenweb Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's