De Bachelorette: Sylvia Geersen ontdekt wie eerder is vreemdgegaan en erover loog

De Bachelorette: Sylvia Geersen ontdekt wie eerder is vreemdgegaan en erover loog

Donderdag 16 februari 2023 om 15:48

Zien: praat Bachelorette Sylvia Geersen haar mond voorbij?

In De Bachelorette stelt Sylvia Geersen een aantal pikante vragen aan haar mannen om ze beter te leren kennen. Ze wil graag weten wie weleens een gebroken hart heeft gehad, maar ook wie eerder in een relatie is vreemdgegaan. Die heren mogen een stap naar voren zetten. Maar wie heeft over die scheve schaats ook nog eens gelogen?

Bekijk de beelden van De Bachelorette in de video hieronder. Kijk hier waar je De Bachelorette (elke donderdag met een nieuwe aflevering) kunt streamen.

<em>De Bachelorette</em>: Sylvia Geersen ontdekt wie eerder is vreemdgegaan en erover loog Zien: praat Bachelorette Sylvia Geersen haar mond voorbij? In De Bachelorette stelt Sylvia Geersen een aantal pikante vragen aan haar mannen om ze beter te leren kennen. Ze wil graag weten wie weleens een gebroken hart heeft gehad, maar ook wie eerder in een relatie is vreemdgegaan. Die heren mogen een stap naar voren zetten. Maar wie heeft over die scheve schaats ook nog eens gelogen? Bekijk de beelden van De Bachelorette in de video hieronder. Kijk hier waar je De Bachelorette (elke donderdag met een nieuwe aflevering) kunt streamen. De Bachelorette: Malcolm baalt dat Otman Sylvia wegrukt uit hun gesprek Bekijk deze video » De Bachelorette: Sylvia en Giancarlo verloren allebei een dierbare Bekijk deze video »
TV :
De Bachelorette: Sylvia Geersen ontdekt wie eerder is vreemdgegaan en erover loog

Actuele video's

Meer actuele video's