Zien: eerste beelden van het nieuwe seizoen Kopen Zonder Kijken

Zien: eerste beelden van het nieuwe seizoen Kopen Zonder Kijken

Donderdag 13 april 2023 om 13:56

Het populaire programma Kopen Zonder Kijken is terug. Hierin kopen experts een huis zonder dat de eigenaren dit huis hebben gezien. De eerste beelden van dit nieuwe seizoen zijn hieronder te zien. Hierin zie je een van de kandidaten die in tranen in de deuropening staat en haar verhaal doet. Ook is het stel bepaald niet enthousiast over een woning die ze te zien krijgen, is dit daadwerkelijk hun nieuwe huis?

Bekijk de beelden van de nieuwe reeks van Kopen Zonder Kijken hieronder.

<em>Zien:</em> eerste beelden van het nieuwe seizoen <em>Kopen Zonder Kijken</em> Het populaire programma Kopen Zonder Kijken is terug. Hierin kopen experts een huis zonder dat de eigenaren dit huis hebben gezien. De eerste beelden van dit nieuwe seizoen zijn hieronder te zien. Hierin zie je een van de kandidaten die in tranen in de deuropening staat en haar verhaal doet. Ook is het stel bepaald niet enthousiast over een woning die ze te zien krijgen, is dit daadwerkelijk hun nieuwe huis? Bekijk de beelden van de nieuwe reeks van Kopen Zonder Kijken hieronder. Kopen Zonder Kijken is vanaf maandag 17 april om 20:30 te zien op RTL4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Kopen zonder kijken terugkijken bij Gids.tv. Kopen zonder kijken wordt Kijken zonder kopen, of is dit een 1 april-grap? Bekijk deze video »
Nieuws :

Kopen Zonder Kijken is vanaf maandag 17 april om 20:30 te zien op RTL4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Kopen zonder kijken terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's