Woensdag in Steenrijk, straatarm: 'Hé mama's jullie hebben hier ook recht op' (video)

Woensdag in Steenrijk, straatarm: 'Hé mama's jullie hebben hier ook recht op' (video)

Woensdag in <em>Steenrijk, straatarm</em>: 'Hé mama's jullie hebben hier ook recht op' (video) Bekijk in de video hierboven: ontroerde Hulya in Steenrijk, Straatarm, 'veel te veel voor één week' (video) Hulya heeft een hele week om zichzelf en haar gezin te verwennen in Steenrijk, Staatarm. Ze besluit naar de kapper te gaan om haar zelfvertrouwen een boost te geven. En het resultaat komt hard bij haar binnen. "Ik hield niet van mezelf. Ik had alles aan mijn kinderen, alles aan mijn kinderen. Ik had nooit aan mezelf kunnen denken. Je kinderen komen als eerst. En nu denk ik :'He mama's, jullie hebben er ook recht op. Denk eens aan jezelf. Echt doen mama's'". Bekijk het fragment van Steenrijk, straatarm hieronder. Steenrijk, straatarm is iedere woensdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Steenrijk, straatarm terugkijken via Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Ontroerend! Steenrijk, Straatarm: alleenstaande moeder krijgt DE kans van haar leven (video) Bekijk deze video » Dochter Shirley in Steenrijk, Straatarm: "Wie kan dit nou weer als huis hebben?!" Bekijk deze video » Steenrijk Straatarm: tranen vloeien door mooi cadeau, "ik vind jou ZO sterk!" Bekijk deze video »
TV :
Woensdag in Steenrijk, straatarm: 'Hé mama's jullie hebben hier ook recht op' (video)
Woensdag 19 april 2023 om 16:52

Bekijk in de video hierboven: ontroerde Hulya in Steenrijk, Straatarm, 'veel te veel voor één week' (video)

Hulya heeft een hele week om zichzelf en haar gezin te verwennen in Steenrijk, Staatarm. Ze besluit naar de kapper te gaan om haar zelfvertrouwen een boost te geven. En het resultaat komt hard bij haar binnen. "Ik hield niet van mezelf. Ik had alles aan mijn kinderen, alles aan mijn kinderen. Ik had nooit aan mezelf kunnen denken. Je kinderen komen als eerst. En nu denk ik :'He mama's, jullie hebben er ook recht op. Denk eens aan jezelf. Echt doen mama's'".

Bekijk het fragment van Steenrijk, straatarm hieronder.

Steenrijk, straatarm is iedere woensdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Steenrijk, straatarm terugkijken via Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's