Ontroerde Hulya in Steenrijk, Straatarm: 'Veel te veel voor één week' (video)

Ontroerde Hulya in Steenrijk, Straatarm: 'Veel te veel voor één week' (video)

Woensdag 19 april 2023 om 15:02

Deelnemers van Steenrijk, Straatarm ontroerd

In het programma Steenrijk, Straatarm is deelnemer Hulya geëmotioneerd door het enorme weekbudget wat ze heeft gekregen. Het is voor haar (en velen met haar) onbegrijpelijk dat er meer dan €2.000,- euro wordt uitgegeven in één week! Ze barst in tranen uit en wordt getroost door haar dochter.

Bekijk hieronder de video van Steenrijk, straatarm.

Ontroerde Hulya in <em>Steenrijk, Straatarm:</em> 'Veel te veel voor één week' (video) Deelnemers van Steenrijk, Straatarm ontroerd In het programma Steenrijk, Straatarm is deelnemer Hulya geëmotioneerd door het enorme weekbudget wat ze heeft gekregen. Het is voor haar (en velen met haar) onbegrijpelijk dat er meer dan €2.000,- euro wordt uitgegeven in één week! Ze barst in tranen uit en wordt getroost door haar dochter. Bekijk hieronder de video van Steenrijk, straatarm. Steenrijk, straatarm is iedere woensdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Steenrijk, straatarm terugkijken via Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Ontroerend! Steenrijk, Straatarm: alleenstaande moeder krijgt DE kans van haar leven (video) Bekijk deze video » Vanavond breekt moeder in Steenrijk, Straatarm: 'Mama denkt altijd aan mij, maar zij moet aan haarzelf denken' Bekijk deze video » Dochter Shirley in Steenrijk, Straatarm: "Wie kan dit nou weer als huis hebben?!" Bekijk deze video »
TV :

Steenrijk, straatarm is iedere woensdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Steenrijk, straatarm terugkijken via Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's