Nicol Kremers: 'Peter Gillis mag hem ergens stoppen waar het donker is' (video)

Nicol Kremers: 'Peter Gillis mag hem ergens stoppen waar het donker is' (video)

Nicol Kremers: '<em>Peter Gillis</em> mag hem ergens stoppen waar het donker is' (video) Pownews bracht een bezoek aan de Kamasutrabeurs en kwam daar onder andere Nicol Kremers tegen, nog altijd beter bekend als de ex-vriendin van Peter Gillis. Ze deelt direct een sneer aan haar ex uit als het over haar auto gaat: 'Ik heb er lekker een voor mezelf gekocht want die van hem heb ik niet meer nodig. Die mag hij lekker ergens stoppen waar het donker is en waar hij niet lekker zit.' Chique hoor Nicol! 'Erotisch doolhof'Ook bezocht de verslaggever samen met Nicolleke een erotisch doolhof en een gluurcamping: 'Dat zijn andere campings als die Peter Gillis leidt. Dit zijn kartonnen huisjes waar een stel seks kan hebben. Dan heb je gaten bovenin en dan kun je meekijken, meegluren.' De hele reportage van Pownews zie je hieronder. Bovenaan deze pagina zie je een gesprek dat Patty Brard onlangs met Nicol had over haar OnlyFans-carrière. Bekijk ook Nicol Kremers in Shownieuws: 'Mijn kinderen laten sexy foto's aan vriendjes zien' (video) Bekijk deze video » Wilfred Genee kraakt kapsel Johan Derksen: 'Alsof hij op een landmijn is gestapt' (Vandaag Inside) Bekijk deze video »
TV :
Dinsdag 25 april 2023 om 11:07

Pownews bracht een bezoek aan de Kamasutrabeurs en kwam daar onder andere Nicol Kremers tegen, nog altijd beter bekend als de ex-vriendin van Peter Gillis. Ze deelt direct een sneer aan haar ex uit als het over haar auto gaat: 'Ik heb er lekker een voor mezelf gekocht want die van hem heb ik niet meer nodig. Die mag hij lekker ergens stoppen waar het donker is en waar hij niet lekker zit.' Chique hoor Nicol!

'Erotisch doolhof'
Ook bezocht de verslaggever samen met Nicolleke een erotisch doolhof en een gluurcamping: 'Dat zijn andere campings als die Peter Gillis leidt. Dit zijn kartonnen huisjes waar een stel seks kan hebben. Dan heb je gaten bovenin en dan kun je meekijken, meegluren.'

De hele reportage van Pownews zie je hieronder. Bovenaan deze pagina zie je een gesprek dat Patty Brard onlangs met Nicol had over haar OnlyFans-carrière.

Actuele video's

Meer actuele video's