De Bevers live: bekijk de eerste beelden van Caroline van der Plas en John de Bever

De Bevers live: bekijk de eerste beelden van Caroline van der Plas en John de Bever

Zondag 30 april 2023 om 10:25

Ze hebben nog wel even, maar op 30 september en 1 oktober 2023 staan De Bevers live in Ahoy met als gastartiest Caroline van der Plas. Iedereen stelt de vraag: 'Kan Caroline van der Plas wel zingen?' Nou, het antwoord vind je in de Shownieuws-video hieronder.

Repetities
Caroline gaat samen met John een boerenmedley zingen in Ahoy. Een feest dat wordt het zeker. Bekijk de leuke beelden van de 'repetities' hieronder.

<em>De Bevers live</em>: bekijk de eerste beelden van <em>Caroline van der Plas</em> en <em>John de Bever</em> Ze hebben nog wel even, maar op 30 september en 1 oktober 2023 staan De Bevers live in Ahoy met als gastartiest Caroline van der Plas. Iedereen stelt de vraag: 'Kan Caroline van der Plas wel zingen?' Nou, het antwoord vind je in de Shownieuws-video hieronder. RepetitiesCaroline gaat samen met John een boerenmedley zingen in Ahoy. Een feest dat wordt het zeker. Bekijk de leuke beelden van de 'repetities' hieronder. Bekijk ook Caroline van der Plas heeft dringend verzoek aan boeren over omgekeerde vlaggen (HvNL) Bekijk deze video » Caroline van der Plas treedt op bij De Bevers in Ahoy: 'Lekker meeblèren' (video) Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's