Is er rancune tegen de Meilandjes? Aran Bade noemt het 'kinderachtig'

Is er rancune tegen de Meilandjes? Aran Bade noemt het 'kinderachtig'

Donderdag 18 mei 2023 om 19:31

Montana Meiland geeft exclusieve rondleiding door Code Rosé

Na maanden van Zwoegen was gister eindelijk de opening van Code Rosé, het nieuwe boetiek pension van de familie Meiland. Wat een feestelijke opening moest zijn veranderde in een nachtmerrie door de gemeente Noordwijk.

Overtreding
De gemeente liet op de dag van de opening pas weten dat de Meilandjes in overtreding waren met de wet. Hierdoor veranderde de opening in een emotioneel evenement. Was al het harde werk voor niets geweest? De vraag was nu of Code Rosé toch open kon gaan? Martien Meiland heeft na de emotionele opening van het pension toch iets kunnen bedenken. Hij gaat slapen in het gebouw van het pension tot er een betere oplossing is.

Gemeente Noordwijk
Bij veel mensen heerst de vraag nu, wilt gemeente Noordwijk de Meilandjes wel? De dag van de opening pas laten weten dat hun pension in overtreding is met de wet lijkt vrij apart. Aran Bade vraagt zich ook af of dit vooropgezet spel is geweest van de gemeente. Gedraagt de gemeente Noordwijk zich kinderachtig in deze kwestie of is de wet, de wet voor iedereen?

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Is er rancune tegen <em>de Meilandjes</em>? Aran Bade noemt het 'kinderachtig' Montana Meiland geeft exclusieve rondleiding door Code Rosé Na maanden van Zwoegen was gister eindelijk de opening van Code Rosé, het nieuwe boetiek pension van de familie Meiland. Wat een feestelijke opening moest zijn veranderde in een nachtmerrie door de gemeente Noordwijk. OvertredingDe gemeente liet op de dag van de opening pas weten dat de Meilandjes in overtreding waren met de wet. Hierdoor veranderde de opening in een emotioneel evenement. Was al het harde werk voor niets geweest? De vraag was nu of Code Rosé toch open kon gaan? Martien Meiland heeft na de emotionele opening van het pension toch iets kunnen bedenken. Hij gaat slapen in het gebouw van het pension tot er een betere oplossing is. Gemeente NoordwijkBij veel mensen heerst de vraag nu, wilt gemeente Noordwijk de Meilandjes wel? De dag van de opening pas laten weten dat hun pension in overtreding is met de wet lijkt vrij apart. Aran Bade vraagt zich ook af of dit vooropgezet spel is geweest van de gemeente. Gedraagt de gemeente Noordwijk zich kinderachtig in deze kwestie of is de wet, de wet voor iedereen? Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Ex on the Beach: Double Dutch kandidaten laten zich van hun beste kant zien! Bekijk deze video » Dit wordt de tijdelijke vervanger van Vandaag Inside, 'het wordt een mengelmoes' Bekijk deze video » Blijft Eva Jinek te zien bij RTL? 'Ik zou niet weten waar je haar anders neerzet' Bekijk deze video » Jan Boskamp verrast door Rafael van der Vaart: 'Weg jij! Stuur die gozer weg!' (video) Bekijk deze video » Schockend: details over bijna fatale achtervolging Harry & Meghan Bekijk deze video » ZIEN: William Rutten deelt achter de schermen beelden van Het Perfecte Plaatje Bekijk deze video »
Entertainment :
Is er rancune tegen de Meilandjes? Aran Bade noemt het 'kinderachtig'

Actuele video's

Meer actuele video's