Zien: Montana Meiland geeft exclusieve rondleiding door Code Rosé

Zien: Montana Meiland geeft exclusieve rondleiding door Code Rosé

Chateau Meiland is elke maandag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken via Gids.tv en op KIJK.nl.

Montana Meiland neemt de kijker mee op een korte tour door Code Rosé, het nieuwe pension van de Meilandjes. In de Oranje Kamer is vrijwel alles oranje, met een witte badkamer. Is het echte luxe? Of betaal je voor de naam?

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Montana Meiland</em> geeft exclusieve rondleiding door Code Rosé Chateau Meiland is elke maandag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken via Gids.tv en op KIJK.nl. Montana Meiland neemt de kijker mee op een korte tour door Code Rosé, het nieuwe pension van de Meilandjes. In de Oranje Kamer is vrijwel alles oranje, met een witte badkamer. Is het echte luxe? Of betaal je voor de naam? Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Linda de Mol kijkt graag naar "shit van anderen": "Dat leidt gewoon even af" Bekijk deze video » Shownieuws: 'Huis Eva van de Wijdeven door bank verkocht omdat ze het onrechtmatig verhuurde' Bekijk deze video » Koningin Máxima: 'Zo vier ik mijn 52e verjaardag vandaag' (Shownieuws) Bekijk deze video » Bekijk: Olaf Koens wordt aangevallen door meeuwen Bekijk deze video » Corry Konings zegt optreden bij De Bevers in Ahoy af (video) Bekijk deze video » Ferri Somogyi over de beste cliffhanger ooit bij GTST: 'Het is niet normaal wat je ziet!' Bekijk deze video » De Meilandjes: geen vergunning voor Code Rosé, Kunnen ze nog open? Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's