De Meilandjes: geen vergunning voor Code Rosé, Kunnen ze nog open?

De Meilandjes: geen vergunning voor Code Rosé, Kunnen ze nog open?

Woensdag 17 mei 2023 om 19:31

Chateau Meiland is elke maandag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken via Gids.tv en op KIJK.nl.

Martien Meiland reageerde emotioneel op een paar incidenten rond Code Rosé. Eieren zijn op de ramen gegooid bij de Meilandjes hun nieuwe bedrijf. Naast de treiterijen in de buurt hebben de Meilandjes nog meer slecht nieuws gekregen.

Bestemmingsplan
Van de gemeente Noordwijk mag hun nieuwe bedrijf niet open door het bestemmingsplan van het gebouw. Dit bericht kwam een dag voor de opening van het pension. Een kleine oplossing is er gelukkig al, Martien gaat tijdelijk wonen op de grond van het pension zo dat ze toch met de bestemmingsregels van de overheid in overeen komen.

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

De Meilandjes: geen vergunning voor <em>Code Rosé</em>, Kunnen ze nog open? Chateau Meiland is elke maandag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken via Gids.tv en op KIJK.nl. Martien Meiland reageerde emotioneel op een paar incidenten rond Code Rosé. Eieren zijn op de ramen gegooid bij de Meilandjes hun nieuwe bedrijf. Naast de treiterijen in de buurt hebben de Meilandjes nog meer slecht nieuws gekregen. BestemmingsplanVan de gemeente Noordwijk mag hun nieuwe bedrijf niet open door het bestemmingsplan van het gebouw. Dit bericht kwam een dag voor de opening van het pension. Een kleine oplossing is er gelukkig al, Martien gaat tijdelijk wonen op de grond van het pension zo dat ze toch met de bestemmingsregels van de overheid in overeen komen. Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Finale ESC: Martien Meiland steunt Belgische Gustaph! Bekijk deze video » Zien: Maxime Meiland is de liefste mama (Shownieuws) Bekijk deze video » Video: Martien Meiland vertrouwt tandartsen niet meer na tandbreuk Bekijk deze video » Musical Awards 2023: bekijk alle winnaars (video) Bekijk deze video » Maxime Meiland wordt gebombardeerd met kritiek na Photoshop-fout: "NEP" Bekijk deze video » Chateau Meiland: Martien Meiland gooit 'tabacco' in zijn eten Bekijk deze video »
Amusement :

Actuele video's

Meer actuele video's