Klassiekers met Kleinsma gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Klassiekers met Kleinsma gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Klassiekers met Kleinsma gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vrijdag kun je kijken naar een nieuwe aflevering van Klassiekers met Kleinsma, en deze keer komt Jon van Eerd langs. De acteur en schrijver is al vele jaren actief in de theaterwereld en staat nog steeds vol passie op de bühne. Alle fragmenten uit deze uitzending Vrijdag in Klassiekers met Kleinsma: Jon van Eerd nog altijd onzeker in theater Bekijk deze video » Geld maakt niet gelukkigVan Eerd praat in het programma met presentatrice Simone Kleinsma over zijn favoriete Nederlandse muziek. De twee treden samen op met Geld maakt niet gelukkig, een liedje van Robert Long. Ook wordt er aandacht besteed aan onder anderen Willeke Alberti, Fien de la Mar, Conny Stuart en Jasperina de Jong. Rudi CarrellJon komt ook in actie voor Rudi Carrell, de entertainer is volgens Jon onderbelicht in de Nederlandse cultuurgeschiedenis. Nadat Jon Wij verschillen van elkaar van Wim Sonneveld ten gehore brengt, komen onder anderen Frederique Spigt, Ramses Shaffey, Jenny Arean en Corry Brokken ter sprake.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Vrijdag 16 juni 2023 om 22:21

Vrijdag kun je kijken naar een nieuwe aflevering van Klassiekers met Kleinsma, en deze keer komt Jon van Eerd langs. De acteur en schrijver is al vele jaren actief in de theaterwereld en staat nog steeds vol passie op de bühne.

Geld maakt niet gelukkig
Van Eerd praat in het programma met presentatrice Simone Kleinsma over zijn favoriete Nederlandse muziek. De twee treden samen op met Geld maakt niet gelukkig, een liedje van Robert Long. Ook wordt er aandacht besteed aan onder anderen Willeke Alberti, Fien de la Mar, Conny Stuart en Jasperina de Jong.

Rudi Carrell
Jon komt ook in actie voor Rudi Carrell, de entertainer is volgens Jon onderbelicht in de Nederlandse cultuurgeschiedenis. Nadat Jon Wij verschillen van elkaar van Wim Sonneveld ten gehore brengt, komen onder anderen Frederique Spigt, Ramses Shaffey, Jenny Arean en Corry Brokken ter sprake.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Klassiekers met Kleinsma

Actuele video's

Meer actuele video's