Schokkende beelden: Zwangere vrouw ontsnapt via dak aan verwoestende brand in Arnhem

Schokkende beelden: Zwangere vrouw ontsnapt via dak aan verwoestende brand in Arnhem

Maandag 19 juni 2023 om 17:11

Buurtbewoners zijn hevig geschrokken door een heftige brand die plaatsvond in Arnhem. Het vuur ontstond in het huis van een Antilliaans gezin, waarbij naar verluidt de warmtepomp aan de gevel van de woning vlam heeft gevat en zich vervolgens naar binnen heeft verspreid. De brand breidde zich snel uit en bereikte uiteindelijk het dak, waardoor er geen controle meer mogelijk was.

Tekst gaat verder onder de video.

Schokkende beelden: <em>Zwangere vrouw</em> ontsnapt via dak aan verwoestende <em>brand in Arnhem</em> Buurtbewoners zijn hevig geschrokken door een heftige brand die plaatsvond in Arnhem. Het vuur ontstond in het huis van een Antilliaans gezin, waarbij naar verluidt de warmtepomp aan de gevel van de woning vlam heeft gevat en zich vervolgens naar binnen heeft verspreid. De brand breidde zich snel uit en bereikte uiteindelijk het dak, waardoor er geen controle meer mogelijk was. Tekst gaat verder onder de video. Zwangere vrouwVolgens Omroep Gelderland was er volgens buurtbewoners en burgemeester Ahmed Marcouch tijdens de heftige brand in Arnhem een zwangere vrouw aanwezig in één van de huizen. De vrouw wist op bijzondere wijze te ontsnappen, via het dak, terwijl de vlammenzee zich verspreidde. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Zien: explosies in Lathum, twee mensen zwaargewond Bekijk deze video » Brand Utrecht Overvecht: bewoners vluchten straat op (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Zwangere vrouw
Volgens Omroep Gelderland was er volgens buurtbewoners en burgemeester Ahmed Marcouch tijdens de heftige brand in Arnhem een zwangere vrouw aanwezig in één van de huizen. De vrouw wist op bijzondere wijze te ontsnappen, via het dak, terwijl de vlammenzee zich verspreidde.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's