Grote brand Arnhem: meisje brengt zichzelf in veiligheid via dak (video)

Grote brand Arnhem: meisje brengt zichzelf in veiligheid via dak (video)

Zondag 18 juni 2023 om 18:03

Grote brand <em>Arnhem</em>: meisje brengt zichzelf in veiligheid via dak (video) In een woning aan in Arnhem woedt een grote brand, die inmiddels is overgeslagen naar naastgelegen woningen. De rookontwikkeling is zodanig, dat circa honderd woningen zijn ontruimd. Bij de brand is een meisje naar het dak gevlucht. De buurman haalde haar naar binnen. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Mooie beelden: brandweer plukt avontuurlijke kitten uit top van metershoge boom (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: heftige woningbrand in Arnhem slaat over op naastgelegen huizen Bekijk deze video » Hart van Nederland: fietsster (81) in Westerbork overlijdt na aanrijding (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

In een woning aan in Arnhem woedt een grote brand, die inmiddels is overgeslagen naar naastgelegen woningen. De rookontwikkeling is zodanig, dat circa honderd woningen zijn ontruimd. Bij de brand is een meisje naar het dak gevlucht. De buurman haalde haar naar binnen.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's