Hart van Nederland: heftige woningbrand in Arnhem slaat over op naastgelegen huizen

Hart van Nederland: heftige woningbrand in Arnhem slaat over op naastgelegen huizen

Zondag 18 juni 2023 om 14:03

<em>Hart van Nederland</em>: heftige woningbrand in Arnhem slaat over op naastgelegen huizen In een woning in Arnhem woedt een grote brand, die inmiddels is overgeslagen naar naastgelegen woningen. De rookontwikkeling is zodanig, dat tientallen woningen zijn ontruimd, meldt Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Boze boe-roepende Burna Boy-fans na afwezigheid bij eigen concert (video) Bekijk deze video » Maarten van der Weijden begint aan Elfstedentriatlon: 'Bijna onmenselijk' (video) Bekijk deze video » Bizar: busje in woonwijk Velp zit vol met 3000 liter drugsafval Bekijk deze video »
Nieuws :

In een woning in Arnhem woedt een grote brand, die inmiddels is overgeslagen naar naastgelegen woningen. De rookontwikkeling is zodanig, dat tientallen woningen zijn ontruimd, meldt Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's