Leuke beelden: John de Bever viert nieuw seizoen De Bevers: De Weg Naar Ahoy

Leuke beelden: John de Bever viert nieuw seizoen De Bevers: De Weg Naar Ahoy

Maandag 26 juni 2023 om 12:51

Zie hierboven een video over het overlijden van John de Bevers vader

Alleen maar goed nieuws voor de Bevers. Naast dat hun concerten op 30 september 2023 en 1 oktober 2023 in Ahoy bijna uitverkocht zijn, krijgen John de Bever en zijn partner Kees er een nieuw seizoen bij. Kees komt met het mooie nieuws. De subtitel van de realityreeks is De Bevers: De Weg Naar Ahoy. Bekijk de RTL Boulevard-video met de feestvierende Bevers hieronder.

Wanneer De Bevers: De Weg Naar Ahoy te zien zal zijn is nog onbekend. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Bevers terugkijken bij Gids.tv.

Leuke beelden: John de Bever viert nieuw seizoen <em>De Bevers: De Weg Naar Ahoy</em> Zie hierboven een video over het overlijden van John de Bevers vader Alleen maar goed nieuws voor de Bevers. Naast dat hun concerten op 30 september 2023 en 1 oktober 2023 in Ahoy bijna uitverkocht zijn, krijgen John de Bever en zijn partner Kees er een nieuw seizoen bij. Kees komt met het mooie nieuws. De subtitel van de realityreeks is De Bevers: De Weg Naar Ahoy. Bekijk de RTL Boulevard-video met de feestvierende Bevers hieronder. Wanneer De Bevers: De Weg Naar Ahoy te zien zal zijn is nog onbekend. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Bevers terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Ruzie tussen De Bevers: 'Een kleine echtscheiding' (video) Bekijk deze video » Marianne Weber trapt op rem na ziekte: ‘Er is meer dan roem en zingen’ (video) Bekijk deze video »
TV :
Leuke beelden: John de Bever viert nieuw seizoen De Bevers: De Weg Naar Ahoy

Actuele video's

Meer actuele video's