Peter Gillis maakt zich geen zorgen over belastingfraude: 'Zie het met vertrouwen tegemoet'

Peter Gillis maakt zich geen zorgen over belastingfraude: 'Zie het met vertrouwen tegemoet'

Vrijdag 7 juli 2023 om 12:08

Het Openbaar Ministerie heeft besloten om realityster Peter Gillis te vervolgen voor belastingfraude, terwijl hij momenteel verwikkeld is in een mishandelingszaak met zijn ex-partner Nicol Kremers. In gesprek met Shownieuws reageren Peter en zijn nieuwe liefde Wendy op dit nieuws.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Peter Gillis</em> maakt zich geen zorgen over <em>belastingfraude</em>: 'Zie het met vertrouwen tegemoet' Het Openbaar Ministerie heeft besloten om realityster Peter Gillis te vervolgen voor belastingfraude, terwijl hij momenteel verwikkeld is in een mishandelingszaak met zijn ex-partner Nicol Kremers. In gesprek met Shownieuws reageren Peter en zijn nieuwe liefde Wendy op dit nieuws. Tekst gaat verder onder de video. Reactie Peter & Wendy"Ik had het liever gewoon afgehandeld, dan was het ook klaar geweest," aldus Peter Gillis wanneer hem gevraagd wordt naar de nieuwe ontwikkelingen in zijn mishandelingszaak. De parkenmagnaat geeft aan geen flauw idee te hebben waar de vervolging omtrent belastingfraude om gaat, maar hij heeft wel vertrouwen in een goede afloop van de zaak. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Peter’s ex Nicol Kremers uit nieuwste seizoen Familie Gillis: massa is kassa geschrapt Bekijk deze video » Talpa gaat door met opnames nieuw seizoen Familie Gillis: Massa is Kassa (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Reactie Peter & Wendy
"Ik had het liever gewoon afgehandeld, dan was het ook klaar geweest," aldus Peter Gillis wanneer hem gevraagd wordt naar de nieuwe ontwikkelingen in zijn mishandelingszaak. De parkenmagnaat geeft aan geen flauw idee te hebben waar de vervolging omtrent belastingfraude om gaat, maar hij heeft wel vertrouwen in een goede afloop van de zaak.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's