Peter Gillis de gevangenis in? Nicol doet aangifte van tientallen mishandelingen

Peter Gillis de gevangenis in? Nicol doet aangifte van tientallen mishandelingen

<em>Peter Gillis</em> de gevangenis in? <em>Nicol</em> doet aangifte van tientallen mishandelingen Peter Gillis in het nauw: vakantiepark Het Blauwe Meer moet sluiten na bewogen week Nicol Kremers doet aangifte van meer dan 10 mishandelingen en bedreigingen door Peter Gillis. En dat allemaal in de vier en een half jaar dat ze samen een relatie hebben gehad. Shownieuws heeft het erover in de video hierboven. Peter de gevangenis in?Watvoor straf zou Peter boven het hoofd hangen?, vraagt Patty Brard zich af. "Je hebt het dan over gevangenisstraffen van maanden", laat Bram Moszkowicz weten. Bekijk het hele gesprek over de mishandelingen-zaak van Peter in de Shownieuws-video hierboven. Bekijk ook Steven is de nieuwe liefde van Nicol Kremers, bekijk de beelden Bekijk deze video » Breaking: Nicol Kremers doet alsnog aangifte tegen ex Peter Gillis van mishandeling Bekijk deze video »
Show :
Zondag 18 juni 2023 om 10:09

Peter Gillis in het nauw: vakantiepark Het Blauwe Meer moet sluiten na bewogen week

Nicol Kremers doet aangifte van meer dan 10 mishandelingen en bedreigingen door Peter Gillis. En dat allemaal in de vier en een half jaar dat ze samen een relatie hebben gehad. Shownieuws heeft het erover in de video hierboven.

Peter de gevangenis in?
Watvoor straf zou Peter boven het hoofd hangen?, vraagt Patty Brard zich af. "Je hebt het dan over gevangenisstraffen van maanden", laat Bram Moszkowicz weten. Bekijk het hele gesprek over de mishandelingen-zaak van Peter in de Shownieuws-video hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's