John van den Heuvel laat 's nachts veel windjes: "Mijn vrouw wordt er wakker van"

John van den Heuvel laat 's nachts veel windjes: "Mijn vrouw wordt er wakker van"

Dinsdag 8 augustus 2023 om 10:29

Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van maandag 7 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

John van den Heuvel laat 's nachts veel windjes: "Mijn vrouw wordt er wakker van" Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van maandag 7 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Rutger Castricum verrast Jeroen Pauw met een opmerkelijke vraag: "Hoeveel scheten laat jij nou op een dag?", vraagt Rutger aan hem. Hendriks stelt dezelfde vraag aan Rutger. Hij laat er zo'n veertien, bekent hij. John van den Heuvel vertelt vooral 's nachts windjes te laten: "Mijn vrouw wordt er wel wakker van", grapt hij. Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Feyenoord-fan grijpt zijn kans in De Oranjezomer: 'Hélène, dikke kus van mij!' (video) Bekijk deze video » De Oranjezomer: Jack Gelder confronteert Guido den Aantrekker met Story-verhaal (video) Bekijk deze video »
TV :

Rutger Castricum verrast Jeroen Pauw met een opmerkelijke vraag: "Hoeveel scheten laat jij nou op een dag?", vraagt Rutger aan hem. Hendriks stelt dezelfde vraag aan Rutger. Hij laat er zo'n veertien, bekent hij. John van den Heuvel vertelt vooral 's nachts windjes te laten: "Mijn vrouw wordt er wel wakker van", grapt hij.

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's