Collega's bang voor Jeroen Pauw: "Ik maakte altijd scherpe grappen"

Collega's bang voor Jeroen Pauw: "Ik maakte altijd scherpe grappen"

Dinsdag 8 augustus 2023 om 08:55

Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van maandag 7 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

Collega's bang voor Jeroen Pauw: "Ik maakte altijd scherpe grappen" Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van maandag 7 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Hélène moet lachen om een opmerking van Jeroen Pauw, die uitlegt geen jager te zijn geweest. "Ik was meer een jutter..." Ook vertelt Jeroen Pauw over zijn voorkomen. Jeroen doet nooit uit de hoogte. Toch bij RTL Nieuws kreeg hij een fotoboek met zinnen van collega's als: 'Oh, wat was ik in het begin bang voor jou' en 'Je maakt altijd van die scherpe grappen.' De ander kan jou op een ander niveau plaatsen, laat Pauw weten. Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Feyenoord-fan grijpt zijn kans in De Oranjezomer: 'Hélène, dikke kus van mij!' (video) Bekijk deze video » De Oranjezomer: Jack Gelder confronteert Guido den Aantrekker met Story-verhaal (video) Bekijk deze video »
TV :

Hélène moet lachen om een opmerking van Jeroen Pauw, die uitlegt geen jager te zijn geweest. "Ik was meer een jutter..." Ook vertelt Jeroen Pauw over zijn voorkomen. Jeroen doet nooit uit de hoogte. Toch bij RTL Nieuws kreeg hij een fotoboek met zinnen van collega's als: 'Oh, wat was ik in het begin bang voor jou' en 'Je maakt altijd van die scherpe grappen.' De ander kan jou op een ander niveau plaatsen, laat Pauw weten.

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's