Humberto gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Humberto gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Humberto gemist? Bekijk hier de hele uitzending Maandag start het nieuwe seizoen van de talkshow Humberto, logischerwijs gepresenteerd door Humberto Tan. De komende weken komen er verschillende gasten en artiesten langs voor een portie positiviteit en serieuze gesprekken. Vanavond in Humberto: De film Oppenheimer trok in Nederland al meer dan een miljoen bezoekers. Voor demissionair minister Robbert Dijkgraaf is het een bijzondere film, omdat hij in Princeton in hetzelfde huis woonde als Oppenheimer. Hij wordt op de aftiteling bedankt door regisseur Christopher Nolan. Edwin Evers gaat met Humberto terug naar zijn roots. Ze bezoeken samen het huis in Hardenberg, waar Edwin geboren is. Emma Kok is pas vijftien jaar oud, maar ze bezorgde het Vrijthof in Maastricht kippenvel toen ze met het orkest van André Rieu het nummer ‘Voilà’ zong. Gaat ze ook vanavond wat zingen? Bekijk ook Eerste documentaire van Humberto Tan is nu te zien: 'verhaal over de jacht op de jaguar' Bekijk deze video » Vijf Jaar Na De Stint: Het Verhaal Van De Ouders zondag te zien op RTL 4 (trailer) Bekijk deze video »
Uitzending :
Humberto gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Maandag 21 augustus 2023 om 23:23

Maandag start het nieuwe seizoen van de talkshow Humberto, logischerwijs gepresenteerd door Humberto Tan. De komende weken komen er verschillende gasten en artiesten langs voor een portie positiviteit en serieuze gesprekken.

Vanavond in Humberto:

  • De film Oppenheimer trok in Nederland al meer dan een miljoen bezoekers. Voor demissionair minister Robbert Dijkgraaf is het een bijzondere film, omdat hij in Princeton in hetzelfde huis woonde als Oppenheimer. Hij wordt op de aftiteling bedankt door regisseur Christopher Nolan.
  • Edwin Evers gaat met Humberto terug naar zijn roots. Ze bezoeken samen het huis in Hardenberg, waar Edwin geboren is.
  • Emma Kok is pas vijftien jaar oud, maar ze bezorgde het Vrijthof in Maastricht kippenvel toen ze met het orkest van André Rieu het nummer ‘Voilà’ zong. Gaat ze ook vanavond wat zingen?

Bekijk hier alle video's en artikelen van Humberto

Actuele video's

Meer actuele video's