Vanavond Alida Dors in laatste Zomergasten die Theo Maassen in tranen kreeg

Vanavond Alida Dors in laatste Zomergasten die Theo Maassen in tranen kreeg

Vanavond <em>Alida Dors</em> in laatste Zomergasten die <em>Theo Maassen</em> in tranen kreeg Zie boven een fragment uit De Oranjezomer waarin Raymond Mens en Frits Barend het oneens zijn over de vraag of Theo Maassen grappig is of niet Vanavond ontvangt Theo Maassen Alida Dors in de laatste Zomergasten. Zij is theatermaker, choreograaf en artistiek directeur van Theater Rotterdam. Met haar choreografieën blies zij Theo omver, tot janken aan toe! Hij wil wel eens weten hoe ze dat voor elkaar kreeg. Bekijk de video van Zomergasten hieronder. De laatste Zomergasten is vanavond om 20.15 uur te zien op NPO 2. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Zomergasten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zondag in Zomergasten: cinematograaf Hoyte van Hoytema over kassucces 'Oppenheimer' Bekijk deze video » Zomergasten: Theo Maassen ziet in Khadija Arib een goede stand-up comedian Bekijk deze video » Zomergasten: Kamagurka is een kind als hij tekent, ‘dan heb ik geen leeftijd’ Bekijk deze video »
TV :
Zondag 27 augustus 2023 om 19:34

Zie boven een fragment uit De Oranjezomer waarin Raymond Mens en Frits Barend het oneens zijn over de vraag of Theo Maassen grappig is of niet

Vanavond ontvangt Theo Maassen Alida Dors in de laatste Zomergasten. Zij is theatermaker, choreograaf en artistiek directeur van Theater Rotterdam. Met haar choreografieën blies zij Theo omver, tot janken aan toe! Hij wil wel eens weten hoe ze dat voor elkaar kreeg.

Bekijk de video van Zomergasten hieronder.

De laatste Zomergasten is vanavond om 20.15 uur te zien op NPO 2. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Zomergasten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's