Angela de Jong: 'Verbaast me dat dit programma voor Televizier-Ring genomineerd mag worden' (Vandaag Inside)

Angela de Jong: 'Verbaast me dat dit programma voor Televizier-Ring genomineerd mag worden' (Vandaag Inside)

Vrijdag 1 september 2023 om 07:58

De Oranjezomer, de succesvolle talkshow die Hélène Hendriks deze zomer presenteerde op SBS6, maakt kans op de Gouden Televizier-Ring 2023 en dat had Angela de Jong niet helemaal aan zien komen. Niet omdat ze het een slecht programma vindt, integendeel, maar wel om een heel andere reden.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 31 augustus. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Angela de Jong: 'Verbaast me dat dit programma voor <em>Televizier-Ring</em> genomineerd mag worden' (Vandaag Inside) De Oranjezomer, de succesvolle talkshow die Hélène Hendriks deze zomer presenteerde op SBS6, maakt kans op de Gouden Televizier-Ring 2023 en dat had Angela de Jong niet helemaal aan zien komen. Niet omdat ze het een slecht programma vindt, integendeel, maar wel om een heel andere reden. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 31 augustus. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook De Slimste Mens-deelneemster Renee Kapitein afgemaakt op Twitter: 'Onbeschoft en onsportief' Bekijk deze video »
TV :


Actuele video's

Meer actuele video's