Pieter Omtzigt: "Wat in 10, 15, 20 jaar kapot is gegaan, kunnen wij niet in 4 jaar herstellen" (HvNL)

Pieter Omtzigt: "Wat in 10, 15, 20 jaar kapot is gegaan, kunnen wij niet in 4 jaar herstellen" (HvNL)

Dinsdag 24 oktober 2023 om 13:25

Eindelijk presenteert Pieter Omtzigt het verkiezingsprogramma genaamd 'Tijd voor herstel' van de partij Nieuw Sociaal Contract (NSC) waar hij de lijsttrekker en oprichter van is. Het programma telt 100 pagina’s.

Kapot
Omtzigt beperkt in deze presentatie zich tot een aantal hoofdpunten. Migratie, aanpak wooncrisis en de Stikstofwet. Daarnaast maakt hij van de gelegenheid gebruik om een sneer richting de oude garde die jaren aan de macht was, te geven. "Wat in 10, 15, 20 jaar kapot gegaan is, kunnen wij niet in 4 jaar herstellen", aldus de oud-CDA-er.

Bekijk het fragment uit Hart van Nederland hieronder.

<em>Pieter Omtzigt</em>: &quot;Wat in 10, 15, 20 jaar kapot is gegaan, kunnen wij niet in 4 jaar herstellen&quot; (<em>HvNL</em>) Eindelijk presenteert Pieter Omtzigt het verkiezingsprogramma genaamd 'Tijd voor herstel' van de partij Nieuw Sociaal Contract (NSC) waar hij de lijsttrekker en oprichter van is. Het programma telt 100 pagina’s. KapotOmtzigt beperkt in deze presentatie zich tot een aantal hoofdpunten. Migratie, aanpak wooncrisis en de Stikstofwet. Daarnaast maakt hij van de gelegenheid gebruik om een sneer richting de oude garde die jaren aan de macht was, te geven. "Wat in 10, 15, 20 jaar kapot gegaan is, kunnen wij niet in 4 jaar herstellen", aldus de oud-CDA-er. Bekijk het fragment uit Hart van Nederland hieronder. Bekijk ook Vandaag Inside: 'Nieuw Sociaal Contract wordt soort van nieuwe CDA' Bekijk deze video » Zondag in College Tour Verkiezingsdebat vragen over Gaza, klimaatopwarming en meer Bekijk deze video » Pieter Omtzigt in verkiezingsdebat College Tour: 'Verkiezingsprogramma komt dinsdag' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Actuele video's

Meer actuele video's