Nieuw Sociaal Contract, partij Pieter Omtzigt, presenteert eindelijk partijprogramma

Nieuw Sociaal Contract, partij Pieter Omtzigt, presenteert eindelijk partijprogramma

Dinsdag 24 oktober 2023 om 09:08

Met nog minder dan een maand tot de verkiezingen komt nu ook Nieuw Sociaal Contract, de partij van Pieter Omtzigt, met een partijprogramma. 'Dat zo'n grote partij in de peilingen vlak voor de verkiezingen nog geen programma heeft dat is ongekend', aldus politiek verslaggever Sam Hagens.

Ondanks dat is er al best veel duidelijk over de weg die Omtzigt wil inslaan. Op welke vier thema's de politicus zich wil focussen zie je hieronder:

Nieuw Sociaal Contract, partij <em>Pieter Omtzigt</em>, presenteert eindelijk partijprogramma Met nog minder dan een maand tot de verkiezingen komt nu ook Nieuw Sociaal Contract, de partij van Pieter Omtzigt, met een partijprogramma. 'Dat zo'n grote partij in de peilingen vlak voor de verkiezingen nog geen programma heeft dat is ongekend', aldus politiek verslaggever Sam Hagens. Ondanks dat is er al best veel duidelijk over de weg die Omtzigt wil inslaan. Op welke vier thema's de politicus zich wil focussen zie je hieronder: Bekijk ook Vandaag Inside: Johan Derken geeft stemadvies Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's