Lang Leve de Liefde gemist? Nancy's droom van romantiek spat uiteen

Lang Leve de Liefde gemist? Nancy's droom van romantiek spat uiteen

<em>Lang Leve de Liefde</em> gemist? <em>Nancy's</em> droom van <em>romantiek</em> spat uiteen Jos en Nancy liggen in bed. Nancy vraagt zich af of Jos een beetje romantisch is. "Ik kan niet zeggen dat ik echt romantisch ben, maar ik ben wel zorgzaam," aldus Jos. Niet bepaald het antwoord waar Nancy op hoopte: "Oké, welterusten." Bekijk het fragment van Lang Leve De Liefde hieronder: Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook In Lang Leve de Liefde snapt Astrid weinig van Sudoku en gaat liever buiten zitten Bekijk deze video » Ongemakkelijke Josephine in Lang Leve de Liefde als Ramon toenadering zoekt Bekijk deze video »
TV :
Donderdag 26 oktober 2023 om 15:52

Jos en Nancy liggen in bed. Nancy vraagt zich af of Jos een beetje romantisch is. "Ik kan niet zeggen dat ik echt romantisch ben, maar ik ben wel zorgzaam," aldus Jos. Niet bepaald het antwoord waar Nancy op hoopte: "Oké, welterusten."

Bekijk het fragment van Lang Leve De Liefde hieronder:

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's