Maxim neemt hap van wafel na Expeditie Robinson: "Ik weet niet wat ik meemaak" (video)

Maxim neemt hap van wafel na Expeditie Robinson: "Ik weet niet wat ik meemaak" (video)

<em>Maxim</em> neemt hap van wafel na <em>Expeditie Robinson</em>: &quot;Ik weet niet wat ik meemaak&quot; (video) Maxim Froger besluit na 25 dagen om zich weg te laten stemmen uit Expeditie Robinson. Na zijn exit schuift hij voor het eerst na lange tijd weer aan bij een ontbijt. Het is een groot buffet en hij gaat voor zoetigheid: "Ik weet gewoon niet wat ik meemaak", zegt Maxim na zijn eerste hap van een wafel. Bekijk het fragment hieronder. Expeditie Robinson is elke zondag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Na afloop kun je iedere aflevering van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Expeditie Robinson (@expeditierobinson_rtl) Bekijk ook Mart Hoogkamer ziet afvaller Maxim Froger na 25 dagen Expeditie Robinson: "Je bent moe hè" Bekijk deze video » Seks in Expeditie Robinson: "Mijn libido is helemaal weg" (video) Bekijk deze video »
Zondag 12 november 2023 om 12:44

Maxim Froger besluit na 25 dagen om zich weg te laten stemmen uit Expeditie Robinson. Na zijn exit schuift hij voor het eerst na lange tijd weer aan bij een ontbijt. Het is een groot buffet en hij gaat voor zoetigheid: "Ik weet gewoon niet wat ik meemaak", zegt Maxim na zijn eerste hap van een wafel. Bekijk het fragment hieronder.

Expeditie Robinson is elke zondag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Na afloop kun je iedere aflevering van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's