BREAKING: voormalig WIDM-presentator Karel van de Graaf op 72-jarige leeftijd overleden

BREAKING: voormalig WIDM-presentator Karel van de Graaf op 72-jarige leeftijd overleden

BREAKING: voormalig <em>WIDM</em>-presentator <em>Karel van de Graaf</em> op 72-jarige leeftijd overleden Zie boven een fragment uit Shownieuws over mogelijke kandidaten in nieuw seizoen Wie is de Mol? Voormalig radio- en tv-presentator Karel van de Graaf is dinsdagavond op 72-jarige leeftijd overleden. Dat maakt zijn familie woensdag bekend. Karel leed al geruime tijd aan de ziekte van Alzheimer. Karel van de Graaf heeft twee seizoenen lang de tv-hit Wie is de Mol? in 2006 en 2007 gepresenteerd. Vecht- en schietincidentDe Graaf was een prominent gezicht van omroep AVRO waar hij tussen 1969 en 2007 werkzaam was. Van 1984 tot 1999 presenteerde hij zijn wekelijkse praatprogramma 'Karel', o.a. bekend van de uitzending over het Surinaamse bewind met Bouterse-opponent Paul Somohardjo die te gast was. In de studio leidde de discussie tot een vechtpartij waarna de uitzending op zwart ging. Bekijk het fragment uit Karel hieronder 3 december 1984 Vechtpartij Karel Bekijk hieronder een greep uit de vele reacties op X Groot voorbeeld voor vele collega-journalisten en presentatoren. Dág #KarelVanDeGraaf ? pic.twitter.com/zf5DCpajvq— Matthijs (@MRigterink) November 15, 2023 R.I.P. #KarelVanDeGraaf (Radio- en TV-presentator) (72).— Aad Groenewegen (@aadgroenewegen) November 15, 2023 Presentator #KarelvandeGraaf op 72-jarige leeftijd overleden. Hij presenteerde voor de #AVRO vooral veel nieuwsprogramma’s als Netwerk, 2Vandaag, EenVandaag, maar ook zijn eigen talkshow ‘Karel’ en twee seizoenen Wie Is De Mol https://t.co/tjlCd9g8aP— harry van heerden (@HAvanHeerden) November 15, 2023 Bekijk ook Oogappels: verhaal Erik en zijn dementerende vader maakt enorm veel indruk Bekijk deze video » Zenuwachtige Sam Hagens zit niet in Wie is de Mol?: 'Ik heb bewijzen' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Woensdag 15 november 2023 om 14:14

Zie boven een fragment uit Shownieuws over mogelijke kandidaten in nieuw seizoen Wie is de Mol?

Voormalig radio- en tv-presentator Karel van de Graaf is dinsdagavond op 72-jarige leeftijd overleden. Dat maakt zijn familie woensdag bekend. Karel leed al geruime tijd aan de ziekte van Alzheimer. Karel van de Graaf heeft twee seizoenen lang de tv-hit Wie is de Mol? in 2006 en 2007 gepresenteerd.

Vecht- en schietincident
De Graaf was een prominent gezicht van omroep AVRO waar hij tussen 1969 en 2007 werkzaam was. Van 1984 tot 1999 presenteerde hij zijn wekelijkse praatprogramma 'Karel', o.a. bekend van de uitzending over het Surinaamse bewind met Bouterse-opponent Paul Somohardjo die te gast was. In de studio leidde de discussie tot een vechtpartij waarna de uitzending op zwart ging.

Bekijk het fragment uit Karel hieronder

Bekijk hieronder een greep uit de vele reacties op X


Actuele video's

Meer actuele video's