Spoiler: onthulling de Walrus in The Masked Singer (video)

Spoiler: onthulling de Walrus in The Masked Singer (video)

Zaterdag 9 december 2023 om 08:51

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Masked Singer van vrijdag 8 december. Je kunt The Masked Singer terugkijken op Gids.tv.

De Walrus is door het publiek naar huis gestuurd en daar baalt hij heel erg van. Deze fanatiekeling had nog niet naar huis gewild. Bekijk hieronder de onthulling van de Walrus.

Lees verder onder de video.

Spoiler: onthulling de Walrus in <em>The Masked Singer</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Masked Singer van vrijdag 8 december. Je kunt The Masked Singer terugkijken op Gids.tv. De Walrus is door het publiek naar huis gestuurd en daar baalt hij heel erg van. Deze fanatiekeling had nog niet naar huis gewild. Bekijk hieronder de onthulling van de Walrus. Lees verder onder de video. Jan Joost van Gangelen zat in het pak van de Walrus. Hij heeft enorm genoten van het The Masked Singer-avontuur, maar hij vond het ook enorm spannend. Hij dacht zelfs dat hij flauw zou vallen tijdens zijn eerste optreden. Van Gangelen vertelt erover in het exclusieve exit-interview hierboven. The Masked Singer is iedere vrijdag te zien bij RTL4. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Spoiler: onthulling de Walrus in The Masked Singer (video)

Jan Joost van Gangelen zat in het pak van de Walrus. Hij heeft enorm genoten van het The Masked Singer-avontuur, maar hij vond het ook enorm spannend. Hij dacht zelfs dat hij flauw zou vallen tijdens zijn eerste optreden. Van Gangelen vertelt erover in het exclusieve exit-interview hierboven.

The Masked Singer is iedere vrijdag te zien bij RTL4. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's