Optreden Stinkdier in The Masked Singer: een man of een vrouw? (video)

Optreden Stinkdier in The Masked Singer: een man of een vrouw? (video)

Zaterdag 9 december 2023 om 09:04

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Masked Singer van vrijdag 8 december. Je kunt The Masked Singer terugkijken op Gids.tv.

Het Stinkdier zette vrijdagavond weer een waanzinnig optreden neer in The Masked Singer, maar liet de jury wel in verwarring achter. Bekijk het optreden hieronder.

Optreden Stinkdier in <em>The Masked Singer</em>: een man of een vrouw? (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Masked Singer van vrijdag 8 december. Je kunt The Masked Singer terugkijken op Gids.tv. Het Stinkdier zette vrijdagavond weer een waanzinnig optreden neer in The Masked Singer, maar liet de jury wel in verwarring achter. Bekijk het optreden hieronder. Man of vrouwHet Stinkdier heeft voor een hele hoop verwarring gezorgd bij de panelleden van The Masked Singer. Ze weten niet meer of het hier om een man of vrouw gaat. Het Stinkdier heeft zo’n hoge stem opgezet, dat ze het verschil niet meer horen. Het Stinkdier is in ieder geval door naar volgende week, dus dan kan het panel een nieuwe raad-poging wagen. The Masked Singer is iedere vrijdag te zien bij RTL4. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Optreden Stinkdier in The Masked Singer: een man of een vrouw? (video)

Man of vrouw
Het Stinkdier heeft voor een hele hoop verwarring gezorgd bij de panelleden van The Masked Singer. Ze weten niet meer of het hier om een man of vrouw gaat. Het Stinkdier heeft zo’n hoge stem opgezet, dat ze het verschil niet meer horen. Het Stinkdier is in ieder geval door naar volgende week, dus dan kan het panel een nieuwe raad-poging wagen.

The Masked Singer is iedere vrijdag te zien bij RTL4. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's