The Masked Singer: energieke Koala maakt indruk met optreden (video)

The Masked Singer: energieke Koala maakt indruk met optreden (video)

Zaterdag 9 december 2023 om 10:30

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Masked Singer van vrijdag 8 december. Je kunt The Masked Singer terugkijken op Gids.tv.

<em>The Masked Singer</em>: energieke Koala maakt indruk met optreden (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Masked Singer van vrijdag 8 december. Je kunt The Masked Singer terugkijken op Gids.tv. De Koala houdt zeker niet van stilzitten. Het dier beweegt heel vloeiend over het The Masked Singer-podium. Ondanks dat de hints lijken te wijzen naar twee bekende Nederlandse rappers, zijn de panelleden hier nog niet helemaal zeker van. Wie zou er in het pak zitten? The Masked Singer is iedere vrijdag te zien bij RTL4. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.
TV :
The Masked Singer: energieke Koala maakt indruk met optreden (video)

De Koala houdt zeker niet van stilzitten. Het dier beweegt heel vloeiend over het The Masked Singer-podium. Ondanks dat de hints lijken te wijzen naar twee bekende Nederlandse rappers, zijn de panelleden hier nog niet helemaal zeker van. Wie zou er in het pak zitten?

The Masked Singer is iedere vrijdag te zien bij RTL4. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's