Grootste ergernis van Marieke Elsinga: "Veel te bijdehand" (video)

Grootste ergernis van Marieke Elsinga: "Veel te bijdehand" (video)

Dinsdag 12 december 2023 om 16:07

Vandaag is Marieke Elsinga een beetje geïrriteerd. Op haar Instagram deelt de presentatrice een video waarin ze vertelt waar ze zich mateloos aan ergert. Bekijk de Shownieuws-video over Marieke's irritatie hieronder.

Lees verder onder de video.

Grootste ergernis van <em>Marieke Elsinga</em>: &quot;Veel te bijdehand&quot; (video) Vandaag is Marieke Elsinga een beetje geïrriteerd. Op haar Instagram deelt de presentatrice een video waarin ze vertelt waar ze zich mateloos aan ergert. Bekijk de Shownieuws-video over Marieke's irritatie hieronder. Lees verder onder de video. LiekeMag ik me even ergeren aan de nieuwe autocorrector op mijn telefoon?", zegt Marieke in het filmpje. Ze legt ook waarom ze zich daaraan ergert: "Mijn autocorrector past woorden aan die ik helemaal niet aangepast wil hebben." "Ik heb bijvoorbeeld bijnamen voor mensen, past die de hele tijd aan. En dan wil ik ze terug aanpassen, maar dan blijft er alsnog iets staan wat ik helemaal niet zei", gaat ze verder. Marieke noemt als voorbeeld: "Dan noem ik Kiki 'Kieks' in een appje naar een vriendin en dan staat er ineens Lieke." Bij de video waarin ze haar irritatie uit, schrijft ze: "De nieuwe autocorrect van m'n iphone is veel te bijdehand!" Bekijk de Shownieuws-video met Marieke Elsinga hierboven. Bekijk ook Marieke Elsinga in tranen bij Qmusic-afscheid Tom en Joe: 'Moest daar even om huilen' Bekijk deze video » Zien! Mattie Valk onthult dat hij verliefd is op zijn collega Bekijk deze video »
Entertainment :

Lieke
Mag ik me even ergeren aan de nieuwe autocorrector op mijn telefoon?", zegt Marieke in het filmpje. Ze legt ook waarom ze zich daaraan ergert: "Mijn autocorrector past woorden aan die ik helemaal niet aangepast wil hebben." "Ik heb bijvoorbeeld bijnamen voor mensen, past die de hele tijd aan. En dan wil ik ze terug aanpassen, maar dan blijft er alsnog iets staan wat ik helemaal niet zei", gaat ze verder. Marieke noemt als voorbeeld: "Dan noem ik Kiki 'Kieks' in een appje naar een vriendin en dan staat er ineens Lieke." Bij de video waarin ze haar irritatie uit, schrijft ze: "De nieuwe autocorrect van m'n iphone is veel te bijdehand!"

Bekijk de Shownieuws-video met Marieke Elsinga hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's